Democratiespel.nl:Site support

From Democratiespel.nl

Revision as of 17:19, 19 December 2008 by Rrustema (Talk | contribs)
(diff) ←Older revision | Current revision (diff) | Newer revision→ (diff)
Jump to: navigation, search

Contents

Spelen

Natuurlijk hebben we heel veel spelers nodig. Geef uw e-mailadres door aan ReindeR Rustema, dan krijgt u bericht hoe toegang te krijgen tot het spel. U kunt zich ook met uw e-mailadres registreren op deze wiki om uw adres door te geven en op uw gebruikerspagina uw verwachtingen/wensen te schrijven en zo ook een gemeenschap rondom dit spel te vormen.

Discussie

Om de code en de gameplay te bespreken is er een mailinglist gestart op 19 december 2008. Neem een abonnement als u minstens wilt lezen welke discussies er over de code zijn.

Donaties

zijn zeer welkom op naam van de stichting Petities.nl:

Stichting Petities.nl
Keizersgracht 74
1015 CT Amsterdam

Internationaal: NL14 RABO 0324 6168 99 en bank code en RABONL2U
Nationaal: Rabobank 32 46 16 899

Kamer van Koophandel 34206249
Opgericht op 27-04-2004

Sponsoring

U kunt ook uw naam verbinden aan dit project door het financieel te steunen. In ruil daarvoor krijgt u direct contact tot de laatste inzichten die voortkomen uit het project.

Subsidie

Weet u een subsidie waar dit project voor in aanmerking komt, laat het ons weten! Er zijn veel subsidies, maar we hebben geen tijd of geld voor een subsidoloog die dit allemaal weet of gestructureerd kan uitzoeken. Tips zijn welkom. We zijn bekend met Digitale Pioniers van Kennisland en we doen mee aan het eparticipatie-traject van Binnenlandse Zaken via Kennisland die tot juni 2009 loopt.

Meedoen

Wordt developer om mee te bouwen aan interfaces voor dit project. Alles mag, zolang de interface maar praat met onze application programming interface.

Personal tools