Profielpagina

From Democratiespel.nl

Jump to: navigation, search

Elke speler heeft een profielpagina met positie in het spel, individuele contactinformatie, identiteit, stemgedrag en stemvergelijking.

De url heeft via de Api de syntax http://api.democratiespel.nl/profile/userprofile/gebruikersnaam

Contents

Score

Het aantal punten dat de speler heeft behaald. Die bepalen weer van alles.

Rol

De rol die de speler heeft behaald staat hier ook te zien.


Contactinformatie

Dit is om benaderd te worden door andere spelers die willen proberen je te overtuigen om anders te stemmen over een bepaald voorstel. Het is verstandig om hier een apart e-mailadres voor aan te maken als je e-mail noemt. Je kan ook een chatdienst, Skype, een username bij een forum elders of wat dan ook melden. Als je (tijdelijk) door niemand benaderd wilt worden dan zet je dat uit.


Identiteit

Het is ook mogelijk om een bevestigde identiteit te tonen. Dit is interessant voor personen die bekend zijn buiten het spel en duidelijk willen maken dat niet iemand anders onder die naam opereert in dit spel.


Stemgedrag

Dit is om te tonen wat deze gebruiker heeft gestemd. Alleen de voorstellen waar over gestemd is staan genoemd, tenzij deze afgeschermd zijn. Het aantal voor- en tegenstemmen is wel altijd zichtbaar.

Stemvergelijking

Ingelogd is zien over welke voorstellen hetzelfde of verschillend is gestemd, tenzij de speler in kwestie diens stemgedrag heeft afgeschermd.

Personal tools